Microsoft Ignite tuotejulkistuksia

Microsoft Ignite tuotejulkistuksia

Microsoft avasi tänään suurimman tähän asti pidetyn tapahtumansa nimeltään “Microsoft Ignite”. Tapahtuma pidetään Chicagossa ja se nivoo yhteen aiemmin erillisinä pidetyt tapahtumat (mm. Management Summit, TechEd, MEC jne), osallistujamäärä on reilusti yli 20.000 ihmistä.

Tapahtuman avauspuheenvuorossa Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella julkisti lukuisia tuoteuudistuksia vuodelle 2016:

  • Windows Server 2016
  • Exchange 2016
  • System Center 2016
  • SQL Server 2016
  • Windows 10
  • Office 2016

Suurin ja odotetuin uutuus organisaatiolle tälle vuodelle on tietysti Windows 10. Tämän perässä seuraavat Azuren uudet ominaisuudet joista varsinkin Azure stackin laajentaminen palvelutuottajan omiin konesaleihin Microsoftin infrastruktuurista on erittäin mielenkiintoinen uudistus. Lisäksi uusi palvelinversio ja uudet SQL ja Exchange versiot tuovat mukanaan monta uudistusprojektia ja hanketta. Julkistettujen 2016-tuotteiden osalta suurimmasta osasta on saatavilla ns. esiversio jonka voi ladata ja asentaa itse testatakseen uusia ominaisuuksia. Virallisia julkistuspäiviä ei ole vielä ilmoitettu tuotteiden osalta.

 

 

 


Viimeisimmät artikkelit

Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.   Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella. – Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla,…

Lue lisää »


Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »