Microsoft Ignite tuotejulkistuksia

Microsoft Ignite tuotejulkistuksia

Microsoft avasi tänään suurimman tähän asti pidetyn tapahtumansa nimeltään “Microsoft Ignite”. Tapahtuma pidetään Chicagossa ja se nivoo yhteen aiemmin erillisinä pidetyt tapahtumat (mm. Management Summit, TechEd, MEC jne), osallistujamäärä on reilusti yli 20.000 ihmistä.

Tapahtuman avauspuheenvuorossa Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella julkisti lukuisia tuoteuudistuksia vuodelle 2016:

  • Windows Server 2016
  • Exchange 2016
  • System Center 2016
  • SQL Server 2016
  • Windows 10
  • Office 2016

Suurin ja odotetuin uutuus organisaatiolle tälle vuodelle on tietysti Windows 10. Tämän perässä seuraavat Azuren uudet ominaisuudet joista varsinkin Azure stackin laajentaminen palvelutuottajan omiin konesaleihin Microsoftin infrastruktuurista on erittäin mielenkiintoinen uudistus. Lisäksi uusi palvelinversio ja uudet SQL ja Exchange versiot tuovat mukanaan monta uudistusprojektia ja hanketta. Julkistettujen 2016-tuotteiden osalta suurimmasta osasta on saatavilla ns. esiversio jonka voi ladata ja asentaa itse testatakseen uusia ominaisuuksia. Virallisia julkistuspäiviä ei ole vielä ilmoitettu tuotteiden osalta.

 

 

 


Viimeisimmät artikkelit

Uusi vuosi, entinen tahti

Uusi vuosi, entinen tahti

Vuosi 2019 oli Tibion neljäs kokonainen toimintavuosi. Kasvua liikevaihtoon kertyi reilut 30 prosenttia, päätyen 1,6 miljoonaan euroon ja kannattavuus pysyi riittävällä tasolla. Mikä tärkeintä, pystyimme jatkamaan palveluidemme kehittämistä monella eri osa-alueella ja pitämään asiakkaamme tyytyväisenä. Uusia ulkoistussopimuksia tehtiin useita, joitakin aikajärjestyksessä mainitakseni: ASA-Isännöinti Oy, Nordqvist Oy, Berggren Oy, A-Kumppanit Oy, Pilke päiväkodit Oy, Blic Oy,…

Lue lisää »


Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin…

Lue lisää »