FI-verkkotunnus uudistuu 5.9.2016

FI-verkkotunnus uudistuu 5.9.2016

FI-verkkotunnus uudistuu

Viestintävirasto uudistaa käytäntöjä FI-verkkotunnusten osalta syyskuussa. Jatkossa kaikki verkkotunnuksiin liittyvät palvelut hankitaan verkkotunnusvälittäjältä, esimerkiksi Tibiolta. Tähän asti asiakkaat ovat voineet halutessaan asioida suoraan Viestintäviraston kanssa itsenäisesti, mutta 5.9.2016 alkaen kaikki asiointi hoidetaan virallisen verkkotunnusvälittäjän kanssa.

Tibio toimii 5.9.2016 alkaen virallisena verkkotunnusvälittäjänä ja hoitaa asiakkaidensa puolesta verkkotunnusten rekisteröinnit ja uusimiset sekä vastaa asiakkaiden muihin mahdollisiin tiedusteluihin, kuten tähänkin saakka.

Mitä toimenpiteitä minun pitää tehdä?

Mikäli Tibio hoitaa jo kaikki FI-verkkotunnusasianne, ei teidän tarvitse tehdä mitään. Mikäli teillä, yrityksellänne tai esimerkiksi yhdistyksellänne on omassa hallinnassanne FI-verkkotunnus, tulee teidän siirtää ko. verkkotunnus virallisen verkkotunnusvälittäjän hallinnoitavaksi 5.9.2016 mennessä palvelun jatkumiseksi. Helpoiten hoidat asian olemalla yhteydessä myyntiimme sähköpostitse osoitteeseen myynti@tibio.fi.

Mikäli haluat, että Tibion asiakaspalvelu auttaa sinua siirtämisessä ja käyttöönotossa, toimi seuraavasti;

– Pyydä nykyiseltä verkkotunnuksen ylläpitäjältä toimialueesi Zone-tiedot (verkkotunnuksen toimintaan vaikuttavat ns. Zone-tiedot, jotka ovat teknisiä määrityksiä joiden avulla esim sähköposti osataan ohjata oikeaan paikkaan)

– Toimita Zone-tiedot sekä tarvittavat valtuutukset (valtuutusavain FI-verkkotunnusten osalta ja siirtoavain com/net/org/biz/info osalta) Tibion asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@tibio.fi

– Tukemme siirtää verkkotunnuksen puolestasi ja asettaa Zone-tiedot paikalleen. Siirto ei aiheuta käyttökatkoa.


Viimeisimmät artikkelit

Uusi vuosi, entinen tahti

Uusi vuosi, entinen tahti

Vuosi 2019 oli Tibion neljäs kokonainen toimintavuosi. Kasvua liikevaihtoon kertyi reilut 30 prosenttia, päätyen 1,6 miljoonaan euroon ja kannattavuus pysyi riittävällä tasolla. Mikä tärkeintä, pystyimme jatkamaan palveluidemme kehittämistä monella eri osa-alueella ja pitämään asiakkaamme tyytyväisenä. Uusia ulkoistussopimuksia tehtiin useita, joitakin aikajärjestyksessä mainitakseni: ASA-Isännöinti Oy, Nordqvist Oy, Berggren Oy, A-Kumppanit Oy, Pilke päiväkodit Oy, Blic Oy,…

Lue lisää »


Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin…

Lue lisää »