Tule töihin Tibioon

Tule töihin Tibioon

Tibio on ICT -palvelutalo, joka on saavuttanut nopeasti merkittävän aseman pääkaupunkiseudun ulkoistuspalveluiden toimittajana. Toimintamme kulmakiviä ovat erinomainen asiakaspalvelu sekä hyvä henkilöstöpolitiikka. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä ja testaamme uutta teknologiaa sovellettavaksi osaksi Tibio Sinfonia -ulkoistuspalveluita.

Yritys on avainhenkilöiden omistama, vakavarainen ja sen johtaminen perustuu alan pitkään ja tulokselliseen kokemukseen. Toimitilamme sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien ja runsaiden pysäköintitilojen äärellä Vantaan Rälssitiellä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mukavassa työyhteisössä, jossa samanhenkiset ihmiset tekevät töitä yhdessä ja jakavat ammattitaitoaan. Tibiossa saat kasvavan yrityksen mukana erinomaisen tilaisuuden laajentaa ja syventää omaa osaamistasi sekä mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehitykseesi. Tärkeintä Tibiossa menestymiselle ja urakehitykselle on oikean asenteen lisäksi asiakaspalvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden merkityksen ymmärtäminen.

Haastavien, vaihtelevien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä, mahdollisuuden kouluttaa itseäsi edelleen ja raudan kovien ammattilaisten tuen. Tibiossa koet kasvavan yrityksen rennon ilmapiirin ja saat kilpailukyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja tilaisuuden alalla kehittymiseen. Työtehtävät tarkentuvat osaamistasosi myötä.

Haemme kasvavaan joukkoomme:

järjestelmäasiantuntijaa

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaa järjestelmäasiantuntijan työtä.
Osallistut osaamistasosi mukaan eri rooleissa asiakasprojekteihin, konesaliylläpitoon ja pilvipalveluiden käyttöönottoihin.

Sinun tulisi olla yhteistyö- ja organisointikykyinen sekä ymmärtää ystävällisen asiakaspalvelun merkitys. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja vastuuntunto ovat välttämättömiä luonteenpiirteitä menestyäksesi Tibiossa.
Vastaat itsenäisesti tiimissäsi omista asiakkaistasi, heidän palvelusta ja kehityshankkeista.

Tehtävässä onnistumisen kannalta sinulla on oltava vastaavista tehtävistä muutaman vuoden kokemus ja riittävä osaaminen vähintään seuraavista asioista:

• hyvä pc -laitteiden tuntemus

• Microsoft -palvelinkäyttöjärjestelmät, Active Directory

• yleisimpien tietoturvaohjelmistojen tuntemus

• perustaidot tietoliikennelaitteista

Tärkeintä on kuitenkin alan perustaitojen lisäksi halu auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan sekä halu oppia uutta.

Tarjoamme:

• rennon, kannustavan ja ammattimaisen työympäristön

• vakituisen ja luotettavan työsuhteen

• mahdollisuuden kehittyä, kouluttautua ja tehdä kykyjä vastaavia tehtäviä

• työskentelyn uusimpien teknologioiden parissa

• kilpailukykyisen ja osaamisen myötä kasvavan ansiotason

• hyvät työvälineet

Työssäsi tarvitset ajokorttia.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse harri.savolainen@tibio.fi.
Hakuaika päättyy kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Tule mukaan rentoon joukkoomme kehittämään Tibiota ja itseäsi.
Lisätietoja saat puhelimitse Harri Savolainen 0500-778 878


Viimeisimmät artikkelit

Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin…

Lue lisää »


Tibio ja Ford yhteistyöhön

Tibio ja Ford yhteistyöhön

Tibio Oy on solminut yhteistyösopimuksen IT-palveluiden tuottamisesta Ford Motor Company:n Suomen maahantuojan Oy Ford Ab:n kanssa. Palvelu sisältää kaikki Suomessa paikallisesti tehtävät IT ylläpitotehtävät ja käyttäjien tuen….

Lue lisää »


Office 365 -sähköpostin tietojenkalastelu erittäin yleistä – havaitse, suojaudu, tiedota!

Office 365 -sähköpostin tietojenkalastelu erittäin yleistä – havaitse, suojaudu, tiedota!

Viestintävirasto on julkaissut punaisen kategorian varoituksen liittyen Office 365 sähköpostipalvelussa tapahtuvaa tietojenkalastelua koskien (kts. alla oleva varoitus linkistä). Olemme ennakoivana toimenpiteenä tarkastaneet kaikkien asiakkaidemme Office 365 tilausten edelleen lähetys -säännöt sekä kirjautumiset, valvomme näitä myös automaattisesti. Mikäli organisaatiostasi on löytynyt jotain mikä mielestämme tulee tarkistaa, tulemme ottamaan erikseen yhteyttä. https://www.viestintavirasto.fi/2018/varoitus-2018-03 Suosittelemme jakamaan varoituksen henkilökunnan kanssa…

Lue lisää »