Tule töihin Tibioon

Tule töihin Tibioon

Tibio on ICT -palvelutalo, joka on saavuttanut nopeasti merkittävän aseman pääkaupunkiseudun ulkoistuspalveluiden toimittajana. Toimintamme kulmakiviä ovat erinomainen asiakaspalvelu sekä hyvä henkilöstöpolitiikka. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä ja testaamme uutta teknologiaa sovellettavaksi osaksi Tibio Sinfonia -ulkoistuspalveluita.

Yritys on avainhenkilöiden omistama, vakavarainen ja sen johtaminen perustuu alan pitkään ja tulokselliseen kokemukseen. Toimitilamme sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien ja runsaiden pysäköintitilojen äärellä Vantaan Rälssitiellä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mukavassa työyhteisössä, jossa samanhenkiset ihmiset tekevät töitä yhdessä ja jakavat ammattitaitoaan. Tibiossa saat kasvavan yrityksen mukana erinomaisen tilaisuuden laajentaa ja syventää omaa osaamistasi sekä mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehitykseesi. Tärkeintä Tibiossa menestymiselle ja urakehitykselle on oikean asenteen lisäksi asiakaspalvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden merkityksen ymmärtäminen.

Haastavien, vaihtelevien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä, mahdollisuuden kouluttaa itseäsi edelleen ja raudan kovien ammattilaisten tuen. Tibiossa koet kasvavan yrityksen rennon ilmapiirin ja saat kilpailukyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja tilaisuuden alalla kehittymiseen. Työtehtävät tarkentuvat osaamistasosi myötä.

Haemme kasvavaan joukkoomme:

järjestelmäasiantuntijaa

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaa järjestelmäasiantuntijan työtä.
Osallistut osaamistasosi mukaan eri rooleissa asiakasprojekteihin, konesaliylläpitoon ja pilvipalveluiden käyttöönottoihin.

Sinun tulisi olla yhteistyö- ja organisointikykyinen sekä ymmärtää ystävällisen asiakaspalvelun merkitys. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja vastuuntunto ovat välttämättömiä luonteenpiirteitä menestyäksesi Tibiossa.
Vastaat itsenäisesti tiimissäsi omista asiakkaistasi, heidän palvelusta ja kehityshankkeista.

Tehtävässä onnistumisen kannalta sinulla on oltava vastaavista tehtävistä muutaman vuoden kokemus ja riittävä osaaminen vähintään seuraavista asioista:

• hyvä pc -laitteiden tuntemus

• Microsoft -palvelinkäyttöjärjestelmät, Active Directory

• yleisimpien tietoturvaohjelmistojen tuntemus

• perustaidot tietoliikennelaitteista

Tärkeintä on kuitenkin alan perustaitojen lisäksi halu auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan sekä halu oppia uutta.

Tarjoamme:

• rennon, kannustavan ja ammattimaisen työympäristön

• vakituisen ja luotettavan työsuhteen

• mahdollisuuden kehittyä, kouluttautua ja tehdä kykyjä vastaavia tehtäviä

• työskentelyn uusimpien teknologioiden parissa

• kilpailukykyisen ja osaamisen myötä kasvavan ansiotason

• hyvät työvälineet

Työssäsi tarvitset ajokorttia.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse harri.savolainen@tibio.fi.
Hakuaika päättyy kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Tule mukaan rentoon joukkoomme kehittämään Tibiota ja itseäsi.
Lisätietoja saat puhelimitse Harri Savolainen 0500-778 878


Viimeisimmät artikkelit

Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.   Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella. – Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla,…

Lue lisää »


Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »