Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi.

Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme:

 • sopivat IT-palvelut
 • sopivat IT-laitteet ja -järjestelmät
 • sopivat tietoturvaratkaisut
 • sopivan IT-asiantuntijan
 • sopivan IT-kustannusrakenteen
 • sopivat tulostusratkaisut
 • sopivat mobiili- ja operaattoripalvelut
 • sopivan rahoituksen
 • sopivan nopean palvelun
 • sopivan asiantuntemuksen, tietotaidon ja osaamisen
 • sopivan IT-kumppanin
Nimesimmekin ennalta tutut palvelumme yksinkertaisemmin seuraavasti:

Lupauksemme on, että saatte juuri kokoonne ja tarpeisiinne mitoitetut IT-palvelut, juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti – eli sopivat IT-palvelut yrityksenne tarpeisiin. Haluamme olla sopiva, kotimainen sekä turvallinen IT-kumppani.

Toivon saavani palautetta uusista kotisivuistamme, toiminnastamme ja palveluistamme, jotta osaamme edelleen kehittää toimintaamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Menestystä vuodelle 2019

Harri Savolainen Toimitusjohtaja, Partner Tibio Oy | Rälssitie 7 C | 01510 Vantaa Puh. +358 500 778 878 kotisivu | kartta | email

Viimeisimmät artikkelit

Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin…

Lue lisää »


Tibio ja Ford yhteistyöhön

Tibio ja Ford yhteistyöhön

Tibio Oy on solminut yhteistyösopimuksen IT-palveluiden tuottamisesta Ford Motor Company:n Suomen maahantuojan Oy Ford Ab:n kanssa. Palvelu sisältää kaikki Suomessa paikallisesti tehtävät IT ylläpitotehtävät ja käyttäjien tuen….

Lue lisää »


Office 365 -sähköpostin tietojenkalastelu erittäin yleistä – havaitse, suojaudu, tiedota!

Office 365 -sähköpostin tietojenkalastelu erittäin yleistä – havaitse, suojaudu, tiedota!

Viestintävirasto on julkaissut punaisen kategorian varoituksen liittyen Office 365 sähköpostipalvelussa tapahtuvaa tietojenkalastelua koskien (kts. alla oleva varoitus linkistä). Olemme ennakoivana toimenpiteenä tarkastaneet kaikkien asiakkaidemme Office 365 tilausten edelleen lähetys -säännöt sekä kirjautumiset, valvomme näitä myös automaattisesti. Mikäli organisaatiostasi on löytynyt jotain mikä mielestämme tulee tarkistaa, tulemme ottamaan erikseen yhteyttä. https://www.viestintavirasto.fi/2018/varoitus-2018-03 Suosittelemme jakamaan varoituksen henkilökunnan kanssa…

Lue lisää »