Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi.

Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme:

 • sopivat IT-palvelut
 • sopivat IT-laitteet ja -järjestelmät
 • sopivat tietoturvaratkaisut
 • sopivan IT-asiantuntijan
 • sopivan IT-kustannusrakenteen
 • sopivat tulostusratkaisut
 • sopivat mobiili- ja operaattoripalvelut
 • sopivan rahoituksen
 • sopivan nopean palvelun
 • sopivan asiantuntemuksen, tietotaidon ja osaamisen
 • sopivan IT-kumppanin
Nimesimmekin ennalta tutut palvelumme yksinkertaisemmin seuraavasti:

Lupauksemme on, että saatte juuri kokoonne ja tarpeisiinne mitoitetut IT-palvelut, juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti – eli sopivat IT-palvelut yrityksenne tarpeisiin. Haluamme olla sopiva, kotimainen sekä turvallinen IT-kumppani.

Toivon saavani palautetta uusista kotisivuistamme, toiminnastamme ja palveluistamme, jotta osaamme edelleen kehittää toimintaamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Menestystä vuodelle 2019

Harri Savolainen Toimitusjohtaja, Partner Tibio Oy | Rälssitie 7 C | 01510 Vantaa Puh. +358 500 778 878 kotisivu | kartta | email

Viimeisimmät artikkelit

Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.   Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella. – Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla,…

Lue lisää »


Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »