Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi.

Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme:

 • sopivat IT-palvelut
 • sopivat IT-laitteet ja -järjestelmät
 • sopivat tietoturvaratkaisut
 • sopivan IT-asiantuntijan
 • sopivan IT-kustannusrakenteen
 • sopivat tulostusratkaisut
 • sopivat mobiili- ja operaattoripalvelut
 • sopivan rahoituksen
 • sopivan nopean palvelun
 • sopivan asiantuntemuksen, tietotaidon ja osaamisen
 • sopivan IT-kumppanin
Nimesimmekin ennalta tutut palvelumme yksinkertaisemmin seuraavasti:

Lupauksemme on, että saatte juuri kokoonne ja tarpeisiinne mitoitetut IT-palvelut, juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti – eli sopivat IT-palvelut yrityksenne tarpeisiin. Haluamme olla sopiva, kotimainen sekä turvallinen IT-kumppani.

Toivon saavani palautetta uusista kotisivuistamme, toiminnastamme ja palveluistamme, jotta osaamme edelleen kehittää toimintaamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Menestystä vuodelle 2019

Harri Savolainen Toimitusjohtaja, Partner Tibio Oy | Rälssitie 7 C | 01510 Vantaa Puh. +358 500 778 878 kotisivu | kartta | email

Viimeisimmät artikkelit

Uusi vuosi, entinen tahti

Uusi vuosi, entinen tahti

Vuosi 2019 oli Tibion neljäs kokonainen toimintavuosi. Kasvua liikevaihtoon kertyi reilut 30 prosenttia, päätyen 1,6 miljoonaan euroon ja kannattavuus pysyi riittävällä tasolla. Mikä tärkeintä, pystyimme jatkamaan palveluidemme kehittämistä monella eri osa-alueella ja pitämään asiakkaamme tyytyväisenä. Uusia ulkoistussopimuksia tehtiin useita, joitakin aikajärjestyksessä mainitakseni: ASA-Isännöinti Oy, Nordqvist Oy, Berggren Oy, A-Kumppanit Oy, Pilke päiväkodit Oy, Blic Oy,…

Lue lisää »


Juuri sopiva IT-kumppani

Juuri sopiva IT-kumppani

Tavoitteenamme on ollut mitoittaa tarjoamamme IT-palvelut juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan, toimittaa ne oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – juuri sopivasti. Jatkossa pyrimme viestimään tämän myös entistä suoraviivaisemmin ja selkeämmin, sillä sinfonian, orkestereiden ja konserttisalien kautta palasimme juurillemme – Tibio nimittäin tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Sopiva kuvaa juuri niitä asioita, joita jo nyt tarjoamme ja joita haluamme jatkossakin…

Lue lisää »