Erilaisten työtapojen vuosi

Erilaisten työtapojen vuosi

Viime vuosi oli varmasti jokaiselle mieleenpainuva, eikä tämäkään vuosi epidemian suhteen ole alkanut niin hyvillä ja luottamusta herättävillä uutisilla kuin olisi toivottu. On kuitenkin ilo nähdä toimijoita, joilta yleiset rajoitukset eivät ole vieneet liiketoimintaa alta, vaan yritystoiminta on jatkunut melko normaalisti ja halu oman toiminnan kehittämiseen on nähtävissä. Etätyö lisääntyi huomattavasti, ja tulee varmasti jäämään jatkossa pysyväksi työtavaksi muiden rinnalle. Virtuaalitapaamisten myötä myös turha matkustaminen vähenee, joka säästää aikaa ja on kestävämpi toimintatapa ympäristöllemme. Asiakkaillamme etätyövalmiudet olivat jo ennen kevättä pääosin hyvät, joten muuttunut tilanne ei aiheuttanut meille kovinkaan paljon kiirettä.

 

Tietoturvan merkitys kasvaa

Vastaamon tietomurto aiheutti kysymyksiä myös meille ja asiakkaillemme. Etätyön osalta iso riski on käyttäjätunnusten hallinta. Kirjautumistavat eivät ole turvallisia, salasanat ovat liian lyhyitä ja helppoja sekä samoja salasanoja on käytössä useissa eri paikoissa. Lisäksi usein vahva tunnistautuminen puuttuu kirjautumisesta kokonaan. Etätyö tulee osaltaan mahdollistamaan myös uusia mahdollisuuksia tietomurtoihin, minkä vuoksi on tärkeää huomioida tietoturvallinen etätyöskentely sekä sen perusasiat. Tietoturvan suhteen olemme tehneet paljon tuotteistustyötä voidaksemme tarjota helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia järkevin kustannuksin.

 

Tibion vuosi 2020

Vuosi 2020 oli Tibiolle epidemiatilanne huomioiden kohtuullinen. Liikevaihtomme kasvoi hiljaisesta keväästä huolimatta 18% ja pystyimme myös parantamaan kannattavuuttamme. Tämä antaa uskoa ja selkärankaa kehittää toimintaamme vuonna 2021. Loppuvuodesta 2020 päivitimme konesalimme laitteiston Lenovon nykyaikaiseen palvelinratkaisuun. Lisäksi olemme rekrytoineet uusia ammattilaisia joukkoomme, vanha ystäväni Jonne Muttonen aloitti Tibiolla vuoden alusta myynnin vetäjänä. Tämä antaa itselleni jatkossa mahdollisuuden keskittyä huolehtimaan asiakastyytyväisyydestä entistä paremmin. Uusia asiakkaita olemme saaneet tasaisesti niin loppukäyttäjätukeen, kuin myös konesalipalveluihin. Kaksi nimekästä asiakkuutta on parasta aikaa haltuunotossa, ja näiden nimet saanemme paljastaa referensseinä, kun siirto palveluidemme piiriin on tehty laadukkaalla tavallamme.

Jatkamme toimintaa vanhoilla tutuilla merkeillä ja palveluilla. Uutena laitemerkkinä tulostus- ja dokumenttihallintaan olemme ottaneet Epsonin laitteet. Kerromme näistä mielellämme lisää ja toimistollamme on kaksi erikokoista laitetta testattavana. Epsonissa ensimmäisen sivun tulostusnopeus ja kuvien laatu ovat selvästi näiden laitteiden konkreettisimmat vahvuudet.

 

Tibio on Sopiva.

 

Oikein hyvää ja aktiivista vuoden alkua

Harri Savolainen
Toimitusjohtaja, Partner

Tibio Oy | Rälssitie 7 C | 01510 Vantaa
Puh. +358 500 778 878
kotisivu | kartta | email

Viimeisimmät artikkelit

Erilaisten työtapojen vuosi

Erilaisten työtapojen vuosi

Viime vuosi oli varmasti jokaiselle mieleenpainuva, eikä tämäkään vuosi epidemian suhteen ole alkanut niin hyvillä ja luottamusta herättävillä uutisilla kuin olisi toivottu. On kuitenkin ilo nähdä toimijoita, joilta yleiset rajoitukset eivät ole vieneet liiketoimintaa alta, vaan yritystoiminta on jatkunut melko normaalisti ja halu oman toiminnan kehittämiseen on nähtävissä. Etätyö lisääntyi huomattavasti, ja tulee varmasti jäämään…

Lue lisää »


Uusi vuosi, entinen tahti

Uusi vuosi, entinen tahti

Vuosi 2019 oli Tibion neljäs kokonainen toimintavuosi. Kasvua liikevaihtoon kertyi reilut 30 prosenttia, päätyen 1,6 miljoonaan euroon ja kannattavuus pysyi riittävällä tasolla. Mikä tärkeintä, pystyimme jatkamaan palveluidemme kehittämistä monella eri osa-alueella ja pitämään asiakkaamme tyytyväisenä. Uusia ulkoistussopimuksia tehtiin useita, joitakin aikajärjestyksessä mainitakseni: ASA-Isännöinti Oy, Nordqvist Oy, Berggren Oy, A-Kumppanit Oy, Pilke päiväkodit Oy, Blic Oy,…

Lue lisää »