Erilaisten työtapojen vuosi

Erilaisten työtapojen vuosi

Viime vuosi oli varmasti jokaiselle mieleenpainuva, eikä tämäkään vuosi epidemian suhteen ole alkanut niin hyvillä ja luottamusta herättävillä uutisilla kuin olisi toivottu. On kuitenkin ilo nähdä toimijoita, joilta yleiset rajoitukset eivät ole vieneet liiketoimintaa alta, vaan yritystoiminta on jatkunut melko normaalisti ja halu oman toiminnan kehittämiseen on nähtävissä. Etätyö lisääntyi huomattavasti, ja tulee varmasti jäämään jatkossa pysyväksi työtavaksi muiden rinnalle. Virtuaalitapaamisten myötä myös turha matkustaminen vähenee, joka säästää aikaa ja on kestävämpi toimintatapa ympäristöllemme. Asiakkaillamme etätyövalmiudet olivat jo ennen kevättä pääosin hyvät, joten muuttunut tilanne ei aiheuttanut meille kovinkaan paljon kiirettä.

 

Tietoturvan merkitys kasvaa

Vastaamon tietomurto aiheutti kysymyksiä myös meille ja asiakkaillemme. Etätyön osalta iso riski on käyttäjätunnusten hallinta. Kirjautumistavat eivät ole turvallisia, salasanat ovat liian lyhyitä ja helppoja sekä samoja salasanoja on käytössä useissa eri paikoissa. Lisäksi usein vahva tunnistautuminen puuttuu kirjautumisesta kokonaan. Etätyö tulee osaltaan mahdollistamaan myös uusia mahdollisuuksia tietomurtoihin, minkä vuoksi on tärkeää huomioida tietoturvallinen etätyöskentely sekä sen perusasiat. Tietoturvan suhteen olemme tehneet paljon tuotteistustyötä voidaksemme tarjota helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia järkevin kustannuksin.

 

Tibion vuosi 2020

Vuosi 2020 oli Tibiolle epidemiatilanne huomioiden kohtuullinen. Liikevaihtomme kasvoi hiljaisesta keväästä huolimatta 18% ja pystyimme myös parantamaan kannattavuuttamme. Tämä antaa uskoa ja selkärankaa kehittää toimintaamme vuonna 2021. Loppuvuodesta 2020 päivitimme konesalimme laitteiston Lenovon nykyaikaiseen palvelinratkaisuun. Lisäksi olemme rekrytoineet uusia ammattilaisia joukkoomme, vanha ystäväni Jonne Muttonen aloitti Tibiolla vuoden alusta myynnin vetäjänä. Tämä antaa itselleni jatkossa mahdollisuuden keskittyä huolehtimaan asiakastyytyväisyydestä entistä paremmin. Uusia asiakkaita olemme saaneet tasaisesti niin loppukäyttäjätukeen, kuin myös konesalipalveluihin. Kaksi nimekästä asiakkuutta on parasta aikaa haltuunotossa, ja näiden nimet saanemme paljastaa referensseinä, kun siirto palveluidemme piiriin on tehty laadukkaalla tavallamme.

Jatkamme toimintaa vanhoilla tutuilla merkeillä ja palveluilla. Uutena laitemerkkinä tulostus- ja dokumenttihallintaan olemme ottaneet Epsonin laitteet. Kerromme näistä mielellämme lisää ja toimistollamme on kaksi erikokoista laitetta testattavana. Epsonissa ensimmäisen sivun tulostusnopeus ja kuvien laatu ovat selvästi näiden laitteiden konkreettisimmat vahvuudet.

 

Tibio on Sopiva.

 

Oikein hyvää ja aktiivista vuoden alkua

Harri Savolainen
Toimitusjohtaja, Partner

Tibio Oy | Rälssitie 7 C | 01510 Vantaa
Puh. +358 500 778 878
kotisivu | kartta | email

Viimeisimmät artikkelit

Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.   Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella. – Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla,…

Lue lisää »


Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »