Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen tunnin teknistä jumppaa. Tehokkaisiin verkkokokouksiin tarvitaan ammattikäyttöön suunniteltua (hyvää kuvaa ja ääntä) tekniikkaa. Hyviä laitteita on ollut markkinoilla jo vuosia, mutta ne ovat olleet suuryritysten pääkonttoreihin tarkoitettuja isoja kokonaisuuksia. Nykyisin on onneksi saatavilla myös tasokkaita ja kompakteja laitteita, jotka ovat järkeviä kustannuksiltaan pieniin kokoustiloihin ja jopa kotikonttoriin.

Tibio on tuonut valikoimiinsa yhden maailman johtavimman videoneuvottelulaitteita toimittavan Polyn valikoimiinsa ja ensimmäiset asennukset on jo toteutettu. Polyn kuuloke-, mikrofoni- ja kameraratkaisut tarjoavat etäkokouksiin mahdollisuuksia, joihin tavallisten tietokoneiden ja älypuhelimien ominaisuudet eivät yllä. Polyn ratkaisut on suunniteltu toimimaan yhdessä Microsoftin Teamsin, Zoomin ja muiden valmistajien videoneuvotteluohjelmistojen kanssa. Laitetta ja ohjelmistoja on helppo käyttää ja kokoukset voivat alkaa tehokkaasti heti.

Videokokouslaitteisto on helppo asentaa. Sitä voi käyttää ilman tietokonetta. Ääni on kuuluva ja kirkas, ja esitysaineistoja voidaan jakaa langattomasti. Tibiolta saat sopivat ratkaisut pieniin, keskikokoisiin ja suuriin neuvottelutiloihin asennettuna.

Poly-neuvotteluratkaisu


Viimeisimmät artikkelit

Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »


Tibiolta uusi sähköinen allekirjoitusjärjestelmä

Tibiolta uusi sähköinen allekirjoitusjärjestelmä

Sähköisen allekirjoituksen ratkaisu helpottaa kaikkien sopimusten ja allekirjoitusta vaativien dokumenttien hyväksymisprosessia. Ratkaisumme mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä vastaanottamisen luottamuksellisesti sähköpostiosoitteesta riippumatta. Salaus soveltuu myös erityisen hyvin adhoc-tyyppiseen viestintään. Käyttäminen ei vaadi työasemille asennettavia ohjelmia lähettäjällä eikä vastaanottajalla. Tietoturvan toteutumisen mittaaminen ja inhimillisten virheiden estäminen Ratkaisumme voi analysoida lähtevää sähköpostia, sekä tunnistaa niistä luottamuksellista käsittelyä edellyttävät…

Lue lisää »