Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.

 

Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan

Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella.

– Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla, Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen kuvailee.

– Tibion toiminta on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina nopeasti ja oli aika katsoa tukea tähän kehitykseen, jotta asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyys voidaan taata myös jatkossa. Elmon arvot ja myös kyky toimia arvojensa mukaisesti sopii Tibion toimintatapaan ja yhdessä saamme asiakkaillemme tuotua uusia ratkaisuja, toimitusjohtaja Harri Savolainen perustelee.

Asiakaslähtöinen ajattelu ja yrityskulttuurien yhteneväisyys olivat tärkeä sidos Elmon ja Tibion välillä.

 

Alalle poikkeuksellinen toimintamalli

Elmon tarkoitus on tuoda ihmisläheisyys ja asiakaskeskeisyys tekemisen ytimeen ja tuottaa ratkaisuja, jotka ponnistavat aina aidoista asiakastarpeista. Tätä yhtiö kutsuu ”The Elmo Wayksi”.

– Satsaamme paljon aikaa ongelmien ymmärtämiseen ja kuunteluun. Emme tarjoa katalogiratkaisuja, vaan luomme aidosti asiakastarpeeseen ja -ymmärrykseen pohjaavat yhteistyömallit. Tämän ansiosta olemme nousseet paikallisesta tietoliikennetalosta valtakunnalliseksi ICT-pelaajaksi, ja Tibiolta siirtyvät yritysasiakkaat saavat edelleen paikallista, ihmisläheistä palvelua, mikä on keskeistä myös meidän arvomaailmassa, Aaltonen kommentoi.

 

LISÄTIETOJA:

Janne Aaltonen, toimitusjohtaja
ICT Elmo Oy
janne.aaltonen@elmo.fi
050 359 8285

Harri Savolainen, toimitusjohtaja
Tibio Oy
harri.savolainen@tibio.fi
0500 778 878


Viimeisimmät artikkelit

Tibio liittyy Elmoon

Tibio liittyy Elmoon

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.   Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella. – Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla,…

Lue lisää »


Uusia Tibiolaisia

Uusia Tibiolaisia

Järjestelmäasiantuntijana on aloittanut Petteri Grzemba, joka vastaa omien asiakkaidensa tuesta, kehityksestä ja tyytyväisyydestä. Asiakaspalvelussa on aloittanut järjestelmäasiantuntijana Nikita Gorbov….

Lue lisää »


Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Älykkäät Poly -neuvotteluhuoneratkaisut Tibiolta

Pandemian myötä laajemmin tutuksi tulleet etäkokoukset lisääntyvät ja tulevat vähentämään matkustamista, säästämään aikaa ja luontoa. Myös he ovat omaksuneet etätapaamiset, joille se ei ennen korona-aikaa ole ollut tuttua. Etäkokokoukset on yhteydenpitomuoto sekä yritysten sisäisissä että asiakkaiden välisissä tapaamisissa. Myös verkkokokouksissa tarvittavan laitteiston laatuvaatimukset ovat kasvaneet. Tekniikan pitää olla helppokäyttöistä ja luotettavaa. Kokous pitää onnistua ilman puolen…

Lue lisää »