Tibio pitää asiakkaistaan huolta

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Osa asiakkaistamme tarvitsee palvelujamme laajemmin, osa tulee toimeen vähemmällä.
Emme anna tämän vaikuttaa kokonaisuuteen vaan päämäärämme on aina tarjota jokaiselle asiakkaallemme oikeankokoinen, järkevä ja kustannustehokas palvelukokonaisuus tarpeen mukaan.

Olemme modernin maailman käsityöläisiä ja uskomme että kumppanuus asiakkaidemme kanssa on tie sujuvaan, onnistuneeseen ja pitkäkestoiseen yhteistyöhön.
Haluamme pitää palvelumme selkeinä kokonaisuuksina, joiden sisältö on helppo ymmärtää.

Ratkaistaan yhdessä, miten voimme nyt ja jatkossa tehostaa yrityksesi tietotekniikkapalveluja sekä säästää niiden ylläpito- ja hankintakustannuksissa.
Kysy lisää palveluistamme ja aloita kanssamme kestävä kumppanuus.

 

Asiakkaitamme

Creago
Creago
Desigence
Desigence
Finnet-liitto
Finnet-liitto
Fenix Consulting
Fenix Consulting
Beneq
Beneq
Miltton
Miltton
Helmet Business Mentors
Helmet Business Mentors
Kingi
Kingi
Rakennuttajatoimisto Allianssi
Rakennuttajatoimisto Allianssi
Sifter Group
Sifter Group

Referenssejä


MilttonTibio vastaa kaikista Milttonin toimipisteiden tietoliikenne-, lähiverkko- ja tietoturvaratkaisuista, pilvipalveluista, henkilöstön työasemalaitteista, mobiiliyhteyksistä, mobiilipäätelaitteista sekä loppukäyttäjien IT-käyttötuesta. Kävimme haastattelemassa yhteyshenkilöämme Camilla Lindebergiä Milttonin kuulumisista sekä kumppanuudesta Tibion kanssa.

BeneqBeneq Oy, joka on yksi maailman johtavista ohutkalvoteknologian ja läpinäkyvien ja kestävien näyttöjen valmistajista, on valinnut Tibion IT-palveluidensa toimittajaksi. Tibio toimittaa Beneqille kokonaisuuden, johon kuuluvat palvelinkeskuspalveluiden ja käyttäjätuen lisäksi ohjelmisto- sekä kehityspalvelut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *