Paremman palvelun operaattorikumppani

Operaattoripalveluiden kilpailu markkinoilla on kovaa ja voisi kuvitella asiakaslähtöisen palvelun olevan yksi tärkeimmistä kilpailutekijöistä. Tästä huolimatta operaattorit ohjaavat asiakkaitaan entistä enemmän itsepalveluportaalien pariin ja yhteyshenkilöä ei yleensä tavoita, kuin lisähankintoja tehtäessä tai sopimuksia uusittaessa.

Uskomme Tibiossa, että vain tutustumalla huolellisesti asiakkaan tarpeisiin, voidaan tarjota kustannustehokkaimpia liittymiä ja sopivinta vaihderatkaisua. Myös käyttöönoton jälkeen tuen antaminen ja ongelmien ratkaisussa mukana oleminen on äärimmäisen tärkeää, kun halutaan rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Palveluihimme sisältyy aina säännöllinen seuranta ja haluamme varmistaa, ettei käyttämättömiä liittymiä jää turhaan laskutukseen. Vaikka varsinaiset kytkennät ja palvelun käynnistämisen tekee operaattori, me olemme aina kaikissa käyttöönotoissa mukana aktiivisesti siihen asti, kunnes käyttöönotto on tehty, kaikki keskeneräiset asiat on saatu ratkaistua ja laskutus operaattorilta on sovitun mukainen.

Selvitämme eri operaattoreiden dataliittymien saatavuudet asiakkaan toimipisteisiin ja laadimme tämän perusteella ehdotuksen kustannustehokkaimmasta ja toimivimmasta ratkaisusta. Myös dataliittymän nopeuden ja kahdennuksen tarve pitää aina arvioida tapauskohtaisesti, huomioiden sitä käyttävät järjestelmät, käytössä olevat palvelin- ja pilvipalveluratkaisut sekä etäyhteyksien käyttö.

Meillä Tibiossa on asiantuntemusta koko ICT-alueeseen, joten saamme rakennettua asiakkaillemme parhaan mahdollisen tarjouksen kaikista näistä palveluista.