Tibiolta uusi sähköinen allekirjoitusjärjestelmä

Sähköisen allekirjoituksen ratkaisu helpottaa kaikkien sopimusten ja allekirjoitusta vaativien dokumenttien hyväksymisprosessia.

Ratkaisumme mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä vastaanottamisen luottamuksellisesti sähköpostiosoitteesta riippumatta. Salaus soveltuu myös erityisen hyvin adhoc-tyyppiseen viestintään. Käyttäminen ei vaadi työasemille asennettavia ohjelmia lähettäjällä eikä vastaanottajalla.

Tietoturvan toteutumisen mittaaminen ja inhimillisten virheiden estäminen Ratkaisumme voi analysoida lähtevää sähköpostia, sekä tunnistaa niistä luottamuksellista käsittelyä edellyttävät viestit tietoturvapolitiikan pohjalta tehtyjen määritysten mukaan. Määritys voidaan kohdentaa viestin otsikkoon tai sisältöön (esim. sana, lause, kuva tai muu sisältö) sekä viestiin liitetyn liitetiedoston nimeen, tyyppiin tai sisältöön. Analysoinnin tuloksena luottamukselliseksi tulkitut sähköpostiviestit voidaan vaihtoehtoisesti salata automaattisesti tai estää näiden viestien lähetys suojaamatta ja näin ehkäistä potentiaalinen tietovuoto. Ratkaisu luo lisäksi selkeän näkymän organisaation tietoturvapolitiikan toteutumisen tilasta sähköpostiliikenteen osalta kuitenkin tietosuojavaatimukset huomioon ottaen. Tietoja voidaan käytännössä esittää erilaisina kaaviokuvina tai taulukoina, joita voi helposti hyödyntää muussa raportoinnissa.

Ota yhteyttä

Jonne Muttonen
040-555 5678
jonne.muttonen@tibio.fi

Heikki Kuntze
044-773 6919
heikki.kuntze@tibio.fi