Palvelut - Yleistä

Tibio Sinfonia -ulkoistuspalvelut muodostuvat neljästä erillisestä palvelukokonaisuudesta ja niiden lisäpalveluista. Palvelut ovat toimitettavissa selkeinä kokonaisuuksina yksitellen tai useita palveluita yhdistäen. Meiltä saat palvelinratkaisut pelkästä tietoliikenteestä ja laitekaappipaikasta aina täydelliseen valmiiksi tuotettuun palvelinkapasiteettiin asti. Usein paras ja kustannustehokkain lopputulos saavutetaan eri malleja yhdistämällä, hybridiratkaisulla. Siksi meiltä saat kaikki eri vaihtoehdot. Tibion palvelukeskus tuo asiakkaalle yhden kontaktipisteen.

Tibion asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan tekniseen osaamiseen, kokemuksen mukana tuomaan näkemykseen liiketoiminnan tarpeista ja ehdottomaan luotettavuuteen työn toteuttamisessa ja toteutuksen aikaisessa projektin hallinnassa. Huolellisella valmistautumisella saadaan projektit pysymään aikataulussa ja suunnitelluissa kustannuksissa.

Tarjoamme käyttöösi myös tarvittavat laitteet ja ohjelmistot, jatkuvan kehityspolun, sopimushallinnan ja projektisalkun hoidon. Käyttötarkoitukseen sopivilla laitevalinnoilla voidaan saa niiden elinkaaren aikana merkittäviä säästöjä. Tarjoamme laitteisiin ja ohjelmistoihin myös rahoitusvaihtoehdon kilpailukyisillä ehdoilla.

Haluamme pitää palvelumme selkeinä kokonaisuuksina, joiden sisältö on helppo ymmärtää, asiakkaamme tietävät mitä ovat ostaneet ja laskumme ovat selkeät.

 

Palvelukeskuksen kautta hallittavilla Tibio Sinfonia -ulkoistuspalveluilla turvataan kaikkien yritysten ja muiden organisaatioiden tietojärjestelmien käyttö ja tuki.

Tavoitteenamme on asiakkaalle aina paras ja kustannustehokkain kokonaisratkaisu, riippumatta siitä mistä tai miten eri palvelut tuotetaan.

Haluamme pitää palvelumme selkeinä kokonaisuuksina, joiden sisältö on helppo ymmärtää.

Meille voit ulkoistaa turvallisesti koko IT-ympäristösi, mutta saat myös vain osan palveluistamme ja aina hyvillä mielin.


IT-palveluiden erilainen sävel

Tibio Sinfonia IT –ulkoistuspalvelut muodostuvat neljästä erikseen tai yhdessä hyödynnettävästä palvelukokonaisuudesta.

 • Tibio Orkesteri - toimisto- ja mobiililaitteiden ylläpitoon, asennuksiin ja loppukäyttäjien tukeen
 • Tibio Säveltäjä - tietoverkon valvontaan, ylläpitoon ja tietoturvaan
 • Tibio Vahtimestari - asiakkaan tiloissa olevien laitteiden ja järjestelmien valvontaan ja ylläpitoon
 • Tibio Konserttisali - palvelinkapasiteettipalveluihin, asiakaskohtaisiin palvelinlaitteisiin ja pilvipalveluihin

Näitä palveluita täydentävät monipuoliset asiakaskohtaiset lisäpalvelut.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisen esityksen, joka ei jää vain muistoksi yhdestä hyvästä palvelukokemuksesta, vaan tunteeksi jatkuvasta huolehtimisesta. Orkesterimme ammattitaito ja asenne mitataan yleisömme tyytyväisyydellä. Kunnioitus asiakkaitamme ja palveluidemme tuottamista kohtaan täytyy näkyä jokaisessa esityksessämme. Tämä on myös asiakaslupauksemme.

Siksi Tibio Sinfonia on IT-palveluiden erilainen sävel.


Palvelukokonaisuus - yksi kontaktipiste

Kattavilla ulkoistuksen peruspalveluilla ja niihin liitettävillä asiakaskohtaisilla erillisratkaisuilla sovitetaan jokaiselle yritykselle tai muille organisaatiolle juuri oikeanlainen kokonaisuus.

Palvelukokonaisuus

Tuotamme kaikki palvelinpalvelut omista palvelinlaitteistoistamme Suomessa sijaitsevasta huippuluokan datacenteristä. Kaikki palvelinratkaisut pelkästä tietoliikenteestä ja laitekaappipaikasta aina täydelliseen valmiiksi tuotettuun palvelinkapasiteettiin asti.

 1. Asiakaskohtaiset palvelinjärjestelmät
  • Kun halutaan ettei samalla palvelinlaitteella ole muita asiakkaita
  • Kun palvelimien suorituskyvyn tarve on niin suuri, että on kustannustehokkaampaa rakentaa oma dedikoitu palvelinkapasiteetti
  • Kun lisensointi vaatii dedikoidut palvelinlaitteet
 2. Palvelinkapasiteetti
  • Edullisin tapa hankkia korkean käytettävyyden palvelin
  • Kapasiteetti skaalautuu tarpeen mukaan kuten pilvipalvelussa
  • Palvelin sijoitetaan asiakaskohtaiseen verkkoon, valvontaan ja varmistukseen
 3. Pilvipalvelut
  • Yleensä edullisin ja hyvä vaihtoehto kun suorituskykyvaatimus ei ole kriittinen
  • Ilmoitettua suorituskykyä ei usein taata
  • Ei aina tarkkaa tietoa palvelun tuottamispaikasta

Usein paras ja kustannustehokkain lopputulos saavutetaan eri malleja yhdistämällä, hybridiratkaisulla. Siksi meiltä saat kaikki eri vaihtoehdot.

Projektit voidaan toteuttaa yksin Tibion toimesta, lisäresurssina asiakkaalle tai yhdessä kolmannen osapuolen kanssa.

Tibio tarjoaa eri tietojärjestelmähankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen erittäin kokeneita henkilöitä. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan tekniseen osaamiseen, kokemuksen mukana tuomaan näkemykseen liiketoiminnan tarpeista ja ehdottomaan luotettavuuteen työn toteuttamisessa ja toteutuksen aikaisessa projektin hallinnassa.

Tehtävät voivat olla lyhytkestoisia pieniä alan tehtäviä tai suurempia projektiluonteisia hankkeita. Muutos it –järjestelmissä edellyttää muutoshallintaa aina jollakin tasolla. Muutos on täysin onnistunut vasta, kun se on suunnitellulla tavalla käytössä ja sen käyttöön on annettu riittävä opastus.

Aktiivinen yhteistyö päämiesten kanssa ja jatkuva kouluttautuminen auttavat meitä valitsemaan kuhunkin tarpeeseen juuri tarkoituksen mukaiset laitteet.

Autamme valitsemaan myös järkevimmät lisensointimallit ja järjestelmät, perehtymällä huolellisesti nykytilanteeseen ja tarpeisiin.

Microsoft Office 365 lisensoinnin myötä, meiltä saat myös sen eri ominaisuuksien käyttöönottoon liittyvän tuen ja koulutuksen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat pitkän kokemuksemme aikana hyväksi havaitut kaikki yleisimmät merkit ja valmistajat ohjelmistoista, työasemista, palvelimista, tulostimista ja tietoliikennelaitteista.

Tulostus- ja monitoimilaitteet ovat luonteva osa Tibion jatkuvia palveluita. Tulostaminen on vähentynyt, mutta silloin kun sitä tarvitaan, sen on toimittava. Tibio tarjoaa tulostuksen ja laitteet palveluna, kustannustehokkaasti mitoitettuna. Huoltosopimuksen saat halutessasi aina erikseen.

DEVELOP on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n tuotemerkki ja se edustaa ensiluokkaisia toimiston laitteita ja järjestelmiä. Edustamme DEVELOP järjestelmiä, ohjelmistoja ja palveluita asiakirjatuotannon ja -hallinnan tarpeisiin. Laajan tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta voimme tarjota yhdeltä Euroopan johtavista toimittajista sopivat ratkaisut start-up- ja pk-yrityksille. Hankkimalla laitteet ja järjestelmät Tibiosta, huolto ja ylläpito hoidetaan Konica Minoltan valtakunnallisen huolto- ja varaosaverkoston kautta, mutta halutessasi koko käyttöönotto ja asiakassuhde hoidetaan yhdeltä kumppanilta, jossa Tibio vastaa käyttöönotosta, huoltosopimuksesta ja laskutuksesta. www.develop.fi osoitteessa lisää tietoa DEVELOP tuotteista.

Ota yhteyttä myynti@tibio.fi tai 0500 778878 Harri Savolainen. Kartoitamme tarpeesi ja esitämme sopivat laitteet ja järjestelmät käyttöösi kertakustannuksena tai kiinteään kuukausihintaan valmiiksi asennettuina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *