Laitteet ja ohjelmistolisenssit ovat iso menoerä IT-budjetissa. Jotta pystyt tekemään kustannustehokkaat valinnat yrityksesi käyttötarkoituksiin, pyydä asiantuntijaltamme apua. Testaamme jatkuvasti markkinoille tulevia IT-laitteita ja ohjelmistoja. Saat myös leasing-rahoituksen hankinnoillesi tarvittaessa.

Yrityksen IT-ympäristöltä odotetaan nykyään yhä enemmän kustannustehokkuutta ja varmatoimisuutta. Jotta työtehtävät hoituvat asianmukaisesti, on olennaista että työntekijöiden käyttämät IT-laitteet soveltuvat käyttötarkoitukseensa. Laitteiden elinkaaren hallinta monimutkaistuu, kun yhä useammalle on hankittava kuhunkin työtehtävään sopiva puhelin, työasema, näyttö, hiiri, jne.

Monessa yrityksessä halutaan myös mahdollistaa henkilöstön omien laitteiden käyttö, mutta tällöin tietoturva-asioihin pitää kiinnittää vielä enemmän huomiota. Hyvin hoidetut työasemat sekä laitteet eivät ole yritykselle kalliimpi ratkaisu, vaan fiksu laitteiden elinkaaren hallinta takaa, että käyttäjäkohtaiset kulut pysyvät kohtuullisena ja työn tekeminen on tehokasta.

Aktiivinen yhteistyö päämiestemme kanssa ja jatkuva kouluttautuminen auttavat meitä valitsemaan kuhunkin tarpeeseen juuri tarkoituksenmukaiset puhelimet, työasemat sekä oheislaitteet. Tutkimme ja testaamme markkinoille tulevia uusia työasemia, puhelimia ja muita ATK-laitteita jatkuvasti. Vaikka pystymme toimittamaan tarvittaessa suurimman osan eri merkkisistä laitteista, suosittelemme asiakkaillemme kokemuksemme mukaan toimintavarmimpia ja kyseisen asiakkaan tarpeet parhaiten täyttäviä laitteita.

Voit myös ulkoistaa yrityksesi laitehallinnan ja laitteiden elinkaarenhallinnan meille. Tehokkaalla ja suunnitelmallisella IT-laitteiden hallinnalla voit säästää merkittäviä summia vuositasolla. Tibiosta saat myös kilpailukykyisen leasing rahoitusvaihtoehdon kaikille hankkimillesi tuotteille ja ratkaisuille.

Saat meiltä seuraavat laitteet:

Tietokoneet ja näytöt

Palvelimet

Henkilökohtaiset tulostimet

Verkkolaitteet

ATK-tarvikkeet

Tallennusratkaisut

Varmistusratkaisut

Varavirtajärjestelmät

Matkapuhelimet liittymineen

Vaihderatkaisut

Ohjelmistolisenssit

Yhä useammassa yrityksessä ohjelmistolisenssien osuus IT-kuluista kasvaa vuosi vuodelta ja samalla eri ohjelmistojen ja lisenssiversioiden hallinnointi monimutkaistuu. Ohjelmistolisenssien käyttöoikeuksien hankinta ja optimointi vaatii nykyään lähes poikkeuksetta erityisosaamista. Jos yrityksessäsi ei ole ajantasaista osaamista ohjelmistolisenssien hankintaan, pyydä meiltä apua.

Kun yrityksesi ohjelmistolisenssejä ryhdytään arvioimaan, kannattaa lähteä liikkeelle ohjelmisto-omaisuuden kartoituksella. Seuraavaksi on tärkeää arvioida tulevaisuuden käyttö ja tarpeet. Näiden perusteella voidaan haarukoida sopivat ohjelmistot ja lisenssimuodot juuri sinun yritykselle. Voit ulkoistaa myös ohjelmisto-omaisuuden hallinnan meille, jos koet sen helpoimmaksi vaihtoehdoksi. Fiksusti hallinnoiduilla ohjelmistolisenssien hallinnalla voi nimittäin säästää jopa 30 % vuodessa.

Saat meiltä mm. Microsoftin (CSP, Open, EA, OVS, Select) ja Adoben ohjelmistolisenssit.

Kysy lisää ohjelmistolisensseistä