Saat meiltä yrityksellesi kustannustehokkaat operaattori- ja mobiilipalvelut, kattaen oikein mitoitetut vaihde- ja liittymäratkaisut. Internet- ja yritysverkkoyhteyksiä vertailemalla, löydämme kuhunkin tarkoitukseen toimivimmat ratkaisut hyödyntäen eri verkkotekniikoita.

Työnteko on yhä mobiilimpaa ja hyvin toimivat yhteydet ovat odotusarvo työnteossa. Kuten työasemien ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnassa, myös liittymien aktiivisella hallinnalla saadaan turhia kustannuksia karsittua sekä työn tuottavuutta parannettua. Hallinnan myötä mahdollistetaan jokaiselle työntekijälle työntekoon ja tehtäviin soveltuvat liittymät.

Internet- ja yritysverkkoyhteyksiin selvitämme kuhunkin tarkoitukseen parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun hyödyntäen eri verkkotekniikoita. Operaattoripalveluissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista asiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään kustannustehokkaimman ja tarpeitanne parhaiten vastaavan vaihde- ja liittymäkokonaisuuden.

Puhe-, vaihde- ja dataliittymäratkaisut rakennamme yhteistyökumppaneidemme DNA:n, Cuuma Communications Oy:n ja SuomiComin palveluista juuri yrityksellesi sopivaksi kokonaisuudeksi. Autamme yritystäsi valitsemaan sopivimmat ominaisuudet vaihderatkaisuun ja määrittelemään toiminnan juuri organisaatiosi tarpeisiin.

Saat kauttamme mm seuraavat operaattori- ja mobiilipalvelut:

Puheliittymät

Mobiilidataliittymät

Kiinteät dataliittymät

Yritysverkot

Vaihderatkaisut

Yritys- ja palvelunumerot

Mobiililaitteiden keskitetyn hallinnan

Mobiililaitteiden tietoturvapalvelut

Ulkoistetun vaihteenhoidon

Erilaiset tekstiviestipalvelut