Tibio Sinfonia -ulkoistuspalvelut muodostuvat neljästä erillisestä palvelukokonaisuudesta ja niiden lisäpalveluista. Palvelut ovat toimitettavissa selkeinä kokonaisuuksina yksitellen tai useita palveluita yhdistäen. Tuotamme kaikki palvelinpalvelut omista palvelinlaitteistoistamme Suomessa sijaitsevista huippuluokan datacenteristä. Usein paras ja kustannustehokkain lopputulos saavutetaan eri palvelumalleja yhdistämällä, hybridiratkaisulla. Siksi meiltä saat kaikki eri vaihtoehdot. Tibion palvelukeskus tuo asiakkaalle yhden selkeän kontaktipisteen.

IT-palveluiden erilainen sävel

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisen esityksen, joka ei jää vain muistoksi yhdestä hyvästä palvelukokemuksesta, vaan tunteeksi jatkuvasta huolehtimisesta. Valitsimme Sinfonian ja siihen liittyvän kokonaisuuden ulkoistuspalveluidemme teemaksi - se kuvaa sitä miten Tibio toimii.

Ammattilaiset ymmärtävät osaamisen ja harjoittelun merkityksen, niin mekin. Meillä asiakkaan kanssa yhteistä säveltä soittavat henkilöt, joille hyvän kokemuksen tarjoaminen arjessa ja juhlassa on intohimo. Tibion asiantuntijat soittavat sen arjen sinfonian kanssasi, joka takaa tietojärjestelmiesi sujuvan käytön. Orkesterimme ammattitaito ja asenne mitataan yleisömme tyytyväisyydellä. Kunnioitus asiakkaitamme ja palveluidemme tuottamista kohtaan täytyy näkyä jokaisessa esityksessämme. Tämä on myös asiakaslupauksemme. Siksi Tibio Sinfonia on IT-palveluiden erilainen sävel.

Tibio Sinfonia IT –ulkoistuspalvelut muodostuvat neljästä erikseen tai yhdessä hyödynnettävästä palvelukokonaisuudesta.

  • Tibio Orkesteri - toimisto- ja mobiililaitteiden ylläpitoon, asennuksiin ja loppukäyttäjien tukeen
  • Tibio Säveltäjä - tietoverkon valvontaan, ylläpitoon ja tietoturvaan
  • Tibio Vahtimestari - asiakkaan tiloissa olevien laitteiden ja järjestelmien valvontaan ja ylläpitoon
  • Tibio Konserttisali - palvelinkapasiteettipalveluihin, asiakaskohtaisiin palvelinlaitteisiin ja pilvipalveluihin

Palvelukokonaisuus - yksi kontaktipiste

Kattavilla ulkoistuksen peruspalveluilla ja niihin liitettävillä asiakaskohtaisilla erillisratkaisuilla sovitetaan jokaiselle yritykselle tai muille organisaatiolle juuri oikeanlainen kokonaisuus.

Käyttötukipalvelut

Orkesteri -palvelu tarjoaa nopeaa ja tehokasta käyttötukea sekä paikan päällä että etänä. Palveluun sisältyvät loppukäyttäjien käyttämien laitteiden yleiset asennus- ja huoltotoimet sekä työntekijöiden opastus paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelulla on nopeat etäyhteydet loppukäyttäjän työasemalle ja tarkka asiakaskohtainen dokumentaatio.

Ylläpitopalvelut

Säveltäjä -palvelu tarjoaa vankan perustan tietoverkon ja sen laitteiden sekä järjestelmien toiminnan turvaamiseen ja tietoturvaan. Palvelu kattaa asiakkaan tiloissa olevat palvelimet, virustorjunnan, tietoliikenteen, palomuurit ja varmistukset. Valvonnalla ja ylläpitotoimilla turvataan tietoverkon häiriötön käyttö kaikille loppukäyttäjille.

Palvelinpalvelut

Konserttisali -palvelu tarjoaa kaikki palvelin- ja kapasiteettivaihtoehdot tarvitsemillesi sovelluksille, oli kyseessä sitten asiakaskohtaiset palvelimet, palvelinkapasiteetti tai täysin valmiit pilvipalvelut (Iaas, PaaS, SaaS). Huolehdimme järjestelmien toiminnasta turvallisessa konesalissamme sopimuksen mukaisesti pelkästä laitteistosta aina sovelluksen toimintaan asti.

Valvontapalvelut

Vahtimestari -palvelulla valvotaan kaikkia ip –laitteita palvelimista palomuuriin. Palvelun avulla voidaan havaita ongelmat kaikkina vuorokauden aikoina ja monet käyttöhäiriöt estää jo ennalta. Valvontapalvelun valvonta- ja ylläpitokohteina ovat erikseen tai yhdessä Orkesteri- ja Säveltäjä -palvelun kanssa olevat laitteet ja/tai ohjelmistot.