Sopiva Asiantuntija on palvelu, jossa saat IT-alan asiantuntijan yritykseesi. Olipa kyse pienestä IT-hankkeesta tai massiivisesta IT-ympäristön uudistusprojektista, juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan.

Sopiva Asiantuntija -palvelu perustuu asiantuntijoidemme tekniseen osaamiseen, kokemuksen mukana tuomaan näkemykseen liiketoiminnan tarpeista ja ehdottomaan luotettavuuteen työn toteuttamisessa sekä toteutuksen aikaisessa projektinhallinnassa. Voimme toteuttaa projektit itsenäisesti Tibion resursseilla, lisäresurssina asiakkaalle tai yhdessä kolmannen osapuolen kanssa.

Sopiva Asiantuntija toimii hankkeessa aina ennalta sovitulla tavalla; toimien lisäresurssina asiakkaan tai kolmannen osapuolen projektiryhmälle tai vastaten itsenäisesti tai osana asiakkaan projektiryhmää teknisestä suunnittelusta, projektin hallinnasta ja toteutuksesta. Tibio tarjoaa tietojärjestelmähankkeiden suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan erittäin kokeneita henkilöitä. Muutos IT-järjestelmissä edellyttää aina muutoksen hallintaa osana projektia tai hanketta. Muutos on vasta silloin onnistunut, kun se on suunnitellulla tavalla käytössä ja sen käyttöön on annettu riittävä opastus.

Sopiva Asiantuntija -palvelulla hoituvat mm.:

Järjestelmäpäivitykset

Migraatiot

Palvelinsiirrot ja/tai -konsolidoinnit

Identiteetinhallintaratkaisut

Julkaisujärjestelmät

Tietoliikennemuutokset ja verkon kokonaistietoturva

Microsoft SaaS-palveluiden käyttöönotot

Integraatiosuunnittelu ja -toteutus

Ratkaisu- ja järjestelmäsuunnittelu sekä -arkkitehtuuri

Laitteiden elinkaaren hallinta

Sopiva Asiantuntija -palvelun perustana on vahva teknologia- ja projektiosaaminen. IT-asiantuntijamme ovat kokeneita ja sertifioituja ammattilaisia, joilla on niin kokemusta kuin osaamista tuloksekkaista IT-hankkeista useille eri toimialoille ja hyvin monenlaisille ja monenkokoisille asiakkaille.

Pyydä Sopiva Asiantuntijaa paikalle, kun

  • haluat kartoittaa nykyisen IT-ympäristösi tietoturvan, toimivuuden ja tehokkuuden
  • tarvitset suunnitteluapua tietojärjestelmien hankintaa, kehittämistä tai muutosta varten
  • yrityksen IT-projekti tarvitsee asiantuntijaa projektijohtamiseen
  • Tarvitset lisäresursseja projektisi läpivientiin
  • haluat ulkoistaa IT-toimintoja
  • haluat saada säästöjä IT-kustannuksiin
  • haluat keventää IT-yksikkösi työmäärää

Sopiva IT-työpaja on IT-alalle kehitetty työpajamalli, jossa yritys yhdessä Tibion asiantuntijan kanssa selvittää IT-toimintojensa nykytilan, tulevaisuuden tarpeet, haasteet ja tavoitteita. Tibio IT-työpajassa pyritään löytämään ratkaisuja yrityksesi IT-asioiden parantamiseen. Työpajan jälkeen yrityksesi saa konkreettisen suunnitelman IT-ympäristön parantamiseksi niiden IT-alueiden osalta, joita työpajassa on käsitelty.

Kysy lisää Sopiva IT-työpajasta tai muista palveluistamme.