Saat meiltä yrityksellesi monipuoliset ja käyttötarkoitukseenne soveltuvat tulostimet ja monitoimilaitteet. Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan sopivimmat ominaisuudet ja lisäpalvelut. Kaikki tulostimet ja monitoimilaitteet ovat hankittavissa rahoitusratkaisulla ja huoltosopimuksen saat halutessasi aina erikseen.

Tulostusympäristön kartoituksella ja nykytarpeiden määrittämisellä helpotetaan työntekijöiden työtä sekä vähennetään kustannuksia. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan organisaatiollesi sopivimmat tuotteet käymällä yksityiskohtaisesti läpi käyttötarpeet sekä valittujen mallien toiminnot ja käytön. Tulostimet voidaan halutessanne toimittaa toimipisteisiin käyttövalmiina ja yhteensopivina esim. turvatulostusratkaisuihin

Epsonin yritystulostinvalikoimasta löytyy henkilökohtaisia- ja työryhmätulostimia sekä jopa 100 sivua minuutissa tulostavia osastomonitoimilaitteita, joihin on saatavana useita viimeistelijävaihtoehtoja. Laitteiden erittäin riittoisat musteet helpottavat käyttöä ja vähentävät tulostintarvikkeiden varastointia sekä niistä syntyvän jätteen määrää.

Mustesuihkutekniikka kuluttaa myös vähemmän energiaa, sillä tulostin ei vaadi lämmitystä tulostusprosessin aikana. Energiankulutuksen merkitys kasvaa erityisesti silloin kun käytössä on useita tulostuslaitteita.

Hankkimalla laitteet ja dokumentinhallintajärjestelmät Tibiolta, huolto ja ylläpito hoidetaan Epsonin valtakunnallisen huolto- ja varaosaverkoston kautta, mutta koko käyttöönotto ja asiakassuhde hoidetaan Tibion toimesta.