Sopiva Ulkoistus

Sopiva Ulkoistus

Harkitsetko IT- toimintojen ulkoistusta? Vastaako nykyisen kumppanin palvelu tarpeitasi? Kysy meiltä ratkaisuehdotus ja saat yrityksesi kokoon mitoitetun sekä kustannustehokkaan ratkaisun - taatusti hyvällä palvelulla

Sopiva Asiantuntija

Sopiva Asiantuntija

Kun tarvitset tietotekniikan asiantuntijan vastaamaan IT-projektista ja sen läpiviennistä tai konsultoimaan yksittäistä IT-hanketta, pyydä paikalle Sopiva Asiantuntija.

Sopiva Turva

Sopiva Turva

Kun haluat varmistaa, että yrityksesi tiedot säilyvät turvassa sekä mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, kysy meiltä tietoturvapalveluista yrityksesi tarpeisiin. Saat kauttamme tietoturvaratkaisut yksittäisestä palomuurista aina laajamittaisiin verkon tai identiteetin hallintajärjestelmiin.

Lisäpalvelut

Laitteet ja ohjelmistolisenssit

Laitteet ja ohjelmistolisenssit

Autamme yritystäsi valitsemaan järkevimmät ja kustannustehokkaimmat laitteet ja lisensointimallit juuri yrityksesi käyttöön. Halutessasi saat kilpailukykyisen rahoituksen hankkimillesi tuotteille.

Operaattori- ja mobiilipalvelut

Operaattori- ja mobiilipalvelut

Suunnittelemme yrityksesi käyttöön parhaiten soveltuvan ja kustannustehokkaan vaihde- ja liittymäkokonaisuuden sekä mobiilipalvelut.

Tulostus ja dokumenttien hallinta

Tulostus ja dokumenttien hallinta

Saat yrityksesi tarpeeseen parhaiten soveltuvat tulostus- ja dokumentinhallintaratkaisut sekä käyttöön soveltuvat monitoimilaitteet.

Tibio - Sopiva kumppani

Etsitkö sopivaa kumppania tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluihin, IT-asiantuntijaa tai projektinhallintaan apua? Vai onko etsinnässä yrityksesi tietoturvaan sopivat ratkaisut? Meiltä saat kaikki nämä sekä yleisimmät laitteet, ohjelmistolisenssit, operaattori- ja mobiilipalvelut sekä tulostus- ja dokumentinhallintapalvelut.

Nimemme Tibio tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Nimemme mukaisesti asiakkaamme saavat juuri kokoonsa ja tarpeisiinsa mitoitetut IT-palvelut juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti eli sopivasti.

Olemme kotimainen ja yksityinen IT-palveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme ovat sekä pienet että keskisuuret yritykset ja erilaiset yhdistykset sekä järjestöt. Yhtiön liikevaihto oli 1,6 miljoonaa euroa vuonna 2019. Lue yrityksestämme enemmän.

Lupaamme, että yrityksesi saa juuri kokoonsa ja tarpeisiinsa mitoitetut IT-palvelut juuri oikeaan aikaan ja kustannustehokkaasti – sopivasti.

Tutustu ohesta, mitä asiakkaamme sanovat meistä...