Tibio Oy on tietotekniikkapalveluita tarjoava johdon omistama yksityinen suomalainen yritys. Olemme kasvaneet viidessä vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä pk-yrityksille IT-ulkoistuspalveluita tarjoavista kokonaistoimittajista. Kasvumme on ollut nopeaa ja kannattavaa ja asiakkaamme erittäin tyytyväisiä. Näistä asioista huolehdimme myös tulevana 2020 vuonna.

Toteutamme erilaisille organisaatioille tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut, konesaliratkaisut omasta konesalista, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut sekä jatkuvan kehityksen turvaavat kehittämispalvelut. Toimitamme myös kaikki yleisimmät laitteet ja ohjelmistolisenssit päämiehinämme alan arvostetuimmat toimijat. Asiakkainamme on aina neljän henkilön yrityksistä tuhannen henkilön organisaatioon. Esimerkkeinä Oy Ford Ab, Miltton Group, Pelastakaa Lapset ry.

Etsimme lisää kasvavaan joukkoomme kahta oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä järjestelmäasiantuntijaa ratkomaan laajan asiakaskunnan teknisiä ongelmatilanteita.

Tehtävät muotoutuvat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan asiakaspalvelutehtävistä ja erilaisista järjestelmäprojekteista.

Mikäli olet vasta urasi alkutaipaleella, sitoutuessasi kehitykseesi pääset halutessasi nopeallakin aikataululla etenemään työssäsi ja osallistumaan aina vaativimpiin tehtäviin ja projekteihin. Kokeneemmalle henkilölle tarjoamme monipuolisia tehtäviä lähinnä Microsoft -tuotteiden ja tietoliikenteen parissa.

Sinulla tulee olla vähintään perustiedot tietokoneista ja tietoverkoista. Tärkeämpää on kuitenkin, että sinulla on kiinnostusta kehittää itseäsi tässä ammatissa ja että ymmärrät ystävällisen asiakaspalvelun merkityksen. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja aikaa uusien asioiden opiskeluun työaikana. Tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät työssäsi ja viihtyäksesi Tibion loistavien työkavereiden kanssa.

Tarjoamme mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on halu kasvaa yrityksen mukana ja edetä toimialalla aina vaativimpiin tehtäviin. Monipuolisien tehtävien mukana saat vastuuta, vapautta ja kehittymismahdollisuuksia ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tehtävä on kokoaikainen.

Älä epäröi olla yhteydessä ja kysyä lisätietoja tehtävästä.
Tehtävät täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja antaa:

Harri Savolainen 0500 778878 harri.savolainen@tibio.fi