Tibio on osa Elmoa, joka on tietotekniikkapalveluja tarjoava yksityinen suomalainen yritys. Toteutamme eri kokoisille organisaatioille IT-ympäristön ulkoistuspalveluita, tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluita, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalveluita, tietoturvaratkaisuja sekä jatkuvan kehityksen turvaavia kehittämispalveluita. Saat meiltä kaikki yleisimmät laitteet, liittymät ja ohjelmistolisenssit elinkaarenhallintapalveluineen.

Perustamme työmme asiakastyytyväisyydelle ja vahvalle IT-alan asiantuntemukselle. Huolehdimme, että asiakkaan IT-ympäristö kehittyy liiketoiminnan vaatimalla tasolla. Kustannustehokkuus ja toimivat prosessit sekä hyvät projektinjohtotaidot ovat läsnä kaikissa hankkeissamme.

Tibio on asiantuntijaorganisaatio, jossa pääosa sen henkilöstöstä muodostuu IT-alan asiantuntijoista. Tuotamme lähes kaikki myymämme IT-palvelut itse. Näin voimme taata asiakkaallemme parhaan teknologian ja asiakaspalvelun laadun. Osaajamme kouluttautuvat jatkuvasti ja kehitämme toimintaamme asiakaspalautteen perusteella. Henkilöstömme IT-osaaminen ja kokemus jatkuvien IT-ulkoistuspalveluiden tuottamisesta ja erilaisista järjestelmäprojekteista takaavat toimivan lopputuloksen asiakkaillemme. Tuotamme kaikki palvelinpalvelut omista palvelinlaitteistoistamme Suomessa sijaitsevasta huippuluokan datacenteristä.

Tuukka ja Harri
Tibio

Nimi

Tibio tarkoittaa espanjaksi sopivaa. Nimemme mukaisesti asiakkaamme saavatkin juuri kokoonsa ja tarpeisiinsa mitoitetut IT-palvelut juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti – sopivasti.

Tibio – kotimainen turvallinen IT-kumppani.

Katso palvelumme tai kysy lisää.

Referensseihimme voit tutustua ohesta.

Syitä valita Tibio IT-kumppaniksi:

  • Tibion asiakas toimii ihmisten kanssa, ei pelkkien ”tikettien" tai "service centerin” välityksellä.
  • Meillä toteutuvat vasteajat ylläpidossa, palveluiden muutostilanteissa ja asiakkaiden muissa tarpeissa ovat selvästi parempia kuin isommilla toimijoilla.
  • Palvelukokonaisuus suunnitellaan kattavaksi ja joustavaksi huomioiden asiakkaan liiketoiminta ja todelliset tarpeet.
  • Otamme kokonaisvastuun tietojärjestelmien ja tietoverkon toiminnasta sekä tietoturvasta.
  • Palveluiden rakentaminen kokonaisuudeksi suunnitellaan kattavasti ja joustavasti niin, että yritys saa sen ylläpidon, jonka se tarvitsee.
  • Palvelut ovat modulaarisia, jotta niiden kustannustehokkuus on mahdollisimman hyvä ja toisaalta toiminnot mahdollisimman sujuvia ja tehokkaita.
  • Tibiosta saat kotimaiset palvelin- ja kapasiteettiratkaisut.
  • Emme sido asiakkaitamme pitkillä sopimuksilla, vaan luotamme palvelumme laadun takaavan pitkän kumppanuuden.
Tietoturva

Turvallisuuden perusta

Maailma ja IT-ala sen mukana muuttuu kovaa vauhtia. Laitteet ja järjestelmät toimivat nykyään aiempaa paremmin ja käytettävät IT-ratkaisut ovat yhä käyttäjäystävällisempiä, joten yhä useampi yritys tarvitsee aiempaa vähemmän perinteistä IT-tukea, vaikka sitäkin meiltä saa. Sitä vastoin yhä useampi yritys haluaa ulkoistaa tietoturvavastuitaan ammattilaisille tietoturvauhkien lisääntyessä ja muuttuessa jatkuvasti. Yritykset ymmärtävät, että uhkien toteutuessa vaikutukset liiketoimintaan saattavat olla katastrofaalisia, joten asia kannattaa ennakoida ja varmistaa mahdollisimman hyvin ammattilaisten avulla. Kehitämme omia palveluitamme ja ratkaisujamme asiakastarpeiden sekä muuttuvan IT-alan vaatimusten myötä. Testaamme erilaisia ratkaisuita ja rakennamme prosesseja, toimintamalleja ja teemme palveluistamme modulaarisia, jotta mahdollisimman moni asia on ennalta tutkittu, testattu ja varmistettu asiakkaamme eduksi. Tutustu Sopiva Turva -palveluihimme.