Tibio Oy on tietotekniikkapalveluja tarjoava yksityinen ja suomalainen yritys. Toteutamme erikokoisille organisaatioille tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut sekä jatkuvan kehityksen turvaavat kehittämispalvelut. Toimitamme myös kaikki yleisimmät laitteet ja ohjelmistolisenssit.

Kokemus, sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja ammattimainen tapa toimia luovat puitteet niin uusille kuin olemassa oleville asiakkaillemme pitkäjänteiseen ja luottamukselliseen asiakassuhteeseen. Tibion toiminnan yhtenä perusajatuksena on huolehtia että IT-ympäristön kehitys jatkuu kunkin asiakkaan toiminnan vaatimalla tasolla ja kustannustehokkuus säilyy. Henkilöstön vahva osaaminen ja kokemus jatkuvien ulkoistuspalveluiden tuottamisesta ja erilaisista järjestelmäprojekteista, auttaa asiakastamme tekemään turvallisen IT-kumppanin valinnan.

Tuotamme kaikki palvelinpalvelut omista palvelinlaitteistoistamme Suomessa sijaitsevasta huippuluokan datacenteristä. Usein paras ja kustannustehokkain lopputulos saavutetaan eri malleja yhdistämällä, hybridiratkaisulla. Siksi meiltä saat kaikki eri vaihtoehdot.

Varmistamme omalla toiminnallamme, että ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelumme ja nopea reagointi kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin, säilyvät myös tulevaisuudessa asioina, joista Tibio tunnetaan. Ratkaistaan yhdessä, miten voimme nyt ja jatkossa tehostaa yrityksesi tietotekniikkapalveluja sekä säästää niiden ylläpito- ja hankintakustannuksissa.

Kysy lisää palveluistamme ja aloita kanssamme kestävä kumppanuus.